RSS
 

малка маслинка

20 Mar

Храната е нещо, за което мога да говоря много защото я обожавам-  вкусът, експлозията от усещане и невероятното блаженство което дава…

Не се сещам за никаква по-добра визуализация на блаженство от вкусна храна, от представянето на усещането, което поражда съчетаването на сирене и ягода (за да се докоснеш до неочаквани вкусови фантазии трябва да си смел) в Рататуй /Ratatouille (няма нужда да казвам, че филмът си заслужава)

YouTube Preview Image

Но никога не се бях замисляла за един съвсем друг ефект, който храната може да има. Вчера една половинка от маслина с бадем, преди това постояла малко в мартини, ми завъртя главата. След като се насладих сладострастно на невероятното блаженство, което ми докара тя, споделих с другия, който се наслаждаваше на втората половинка от маслината: „Много е интересни какво въздействие може да има храната.” Отговорът ме шашна, защото беше невероятно в десетката: „Да, може да те възбуди до крайна степен.” Беше си опияняваш оргазъм (не разтърсващ и шумен, а дълбоко интимен и почти не забележим), който дойде с една малка хапка и беше свързан с ликуване на сетивата. Едно потапяна във всеки от играещите си вкусове. Секунди на блаженство породени от една малка маслинка. Колко малко може да направи човек да се чувства щастлив.

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

 

 
 1. Ваничка

  March 25, 2011 at 12:51 pm

  Съгласна съм за храната! Хората трябва повече да се замислят с какво зареждат организма си, за да се чувства тялото перфектно! Ужасно много обичам храната да ми изглежда добре за начало и после….оргазъм,както каза, Ели!
  Гледах вчера един филм документален за шоколада и направо се възбудих…хахаххахаха!
  А Рататуи е любим! :)

   
 2. hypno

  March 25, 2011 at 1:39 pm

  О, Ваня, и ти си от моята партия. Така и не мога да ям “суха” храна…винаги искам да е нещо готвено и то и вкусно.
  А за върховите усещания, които храната може да ти докара…тихо-тихо…още ми пърхат пеперуди в корема от една петифура от тъмен шоколад.

   
 3. Дина

  April 2, 2011 at 10:12 am

  И аз съм от вашата партия :) )) С удоволсвие бих участвала безплатно в релама на някой от продуктите на Киндер, например.

  Ели, а кой беше Другият? :) ))

   
 4. hypno

  April 2, 2011 at 2:03 pm

  А, ДинТче-майка-на-ТинТче, нема да кажа. Той другият ако не се смути сам да си каже. А и това беше независима вкусова експлозия, която споделихме поотделно. Маслинката беше връзката, не нещо друго.