RSS
 

Неделя 25 март със ски

30 Mar

На 15-ти януари сериозно си навехнах крака. Две седмици гипс, още около месец патерици, две рехабилитации и…което е най-хубавото, най-накрая пак започваш да ходиш и стъпка по стъпка се връщаш към нормалния си живот и започваш все повече да си използваш крака. Никой не казва, че не боли и не се подува, но траеш и се кефиш, че вече можеш.

И така 2 месеца и 10 дена след малоумното ми навяхване на крака, с доста сериозни последици, отново се качих на ските. Якооо. Макар първите спускания да ми се ревеше от болка и почти да се бях отказала, все пак направих още цели 3. По принцип се спускам като невидяла, без да се спирам за почивка и направо от спускане на лифта. Този път ми трябваха почивки, заради болката и да си почива крака. Денят беше събрал 3 сезона: зима, пролет есен- дъжд, сняг, слънце и топличко слънце. Посрещна ни дъжд, премина в сняг и после пекна слънчице и ни изпратиха навдигаща се мъгла и големи черни облаци. Когато   изгрея слънчицето си се излегнах на ските и си се печах и гладах планините, много приятно и хубаво. въобще ските през март, ако не се втелясваш, че снегът е по-мек, си е чудно изживяване. Няма много хора по пистите, не се чака за лифт и времето не е ужасно студено или супер топло.

Следва да се види как е да караш ски през април, макар с Ицо да закрихме сезона на 7 април преди две години на Боровец, сега се надявам това да стане на 26-ти април на Левиньо и после на море:). Как да не си фен на глобализацията, но не и на глобалното затопляне.

И така, поздрав за хубавите емоции с това нЯщУ: Rural Alberta Advantage “In the Summertime”

YouTube Preview Image
 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

 

 
 1. darko

  April 3, 2012 at 10:40 am

  И аз бях там,и аз пих и се веселих.Дата с крайничето е 18 януари:)

   
 2. hypno

  April 3, 2012 at 3:59 pm

  ДарТче, тихо, тихо….