RSS
 

DAVID BLÁZQUEZ

27 Jul

Да си призная, не бях чувала този човек, но съвсем случайно се натъкнах на неговата уникална представа за дизайн и интериор. Много ми допаднаха нещата му, купувам ги всичките :) , само доброволци да има.  Вече си имам рафтче за заплануваната ми библиотека, но не знам да ли ще успея да си направя повече етажерки.

Айде наслади се на новостите в интериорния дизайн. И ако искаш да знаеш повече за автора, google-ето е на твое разположение или виж тук http://www.martinblazquez.com/

хихихихих

е, ми не мога…черпенето и взаимстването на идеи си е въздесъщо. ето как мебелите оживяват

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

 

 
 1. tan

  July 28, 2010 at 1:30 pm

  хахахах, етажерката е нумеро уно:) кефи ме, купувам я!

   
 2. hypno

  July 28, 2010 at 8:49 pm

  да, и на мен тя най-ме кефи. следващият ми фаворит е масата.

   
 3. hypno

  July 28, 2010 at 9:07 pm

  сега един приятел изказа доста убедителна критика за снимката на етажерката, заключавайки “монтаж е, на нито един от 3-мата не му виси хуя, ръцете на тия по гръб и тия по лице имат една и съща форма, неудобна за държане. не са издокарали добре и сенките, да не говорим че това вероятно е един и същи човек 6 пъти.” аз се бях замислила дамо за първият аспек, като си помислих, че са махнали детайли, развалящи фромите с фотошоп…но съм склонна да вярвам, че има нещо гнило в дания. все пак изглеждат много добре и това в от по-голямо значение.

   
 4. tan

  July 29, 2010 at 7:01 am

  ами аз не ги разбирам толкова, но според мен със съгурност е колаж. само погледни третия от долу нагоре как лекинко се е опрял в партньора си:) ако бяха един върху друг, нямаше да го е докоснал просто;) такава тежест не се издържа току така;)

   
 5. hypno

  July 29, 2010 at 8:18 am

  да, а аз с наивитета си, викам, брей колко са здрави. Видя ли клипчето, направили са етажерката, ама наистина. и леко се клати и като дишат се мърдат предметите по етажерката.